Соцмережі висміяли пам'ятник ватажку "ДНР" Захарченку: перші фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі висміяли пам'ятник ватажку "ДНР" Захарченку: перші фото

Соцмережі висміяли пам'ятник ватажку "ДНР" Захарченку: перші фото
Джерело:  ostro.org

У п'ятницю, 16 серпня, в соціальних мережах були оприлюднені фотографії нібито пам'ятника вбитому ватажку бойовиків "ДНР" Олександру Захарченку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ОстроВ".

Публікація супроводжувалася приміткою "Скоро у Донецьку".

Цікаво, що негативно зовнішній вигляд скульптури оцінили навіть у терористично настроєних суспільствах у соцмережах. Наприклад, користувачі критикували несхожість обличчя з реальною людиною.

"В руках у нього повинна бути куряча ніжка", - пожартував один з коментаторів.

Інший додав, що з вигляду на якість виконання пам'ятнику, його робила українська диверсійна група. Третій знайшов схожість штучного Захарченка з комедійним персонажем Містером Біном.

Слід нагадати, що Захарченка вбили 31 серпня 2018 року. Він загинув під час спланованого вибуху у кафе "Сепар", що на бульварі Олександра Пушкіна в окупованому Донецьку.

Як повідомляв ONLINE.UA, за вбивством ватажка "ДНР" нібито стоять силовики СБУ. З відповідними заявами виступили послідовники Захарченка. Вони звинуватили у вибуху людей, що причетні до загибелі бойовика за прізвиськом "Моторола".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?