Стало відомо, що сталося зі зниклим у Борисполі ізраїльським наркобароном
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, що сталося зі зниклим у Борисполі ізраїльським наркобароном

Стало відомо, що сталося зі зниклим у Борисполі ізраїльським наркобароном
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України повідомила, що сьогодні о 9:00 зниклий в аеропорту Бориспіль ізраїльський наркобарон Амос Дов Сільвер знову був затриманий правоохоронцями. Інформація про це з’явилась на Facebook-сторінці СБУ, передає ONLINE.UA.

Відомо, що затримання Амоса Дов Сільвера відбулось в Умані, де він переховувався після зникнення в пасажирському терміналі міжнародного аеропорту Бориспіль. За даними СБУ, найближчим часом наркоторговець буде екстрадований на батьківщину, відповідно до чинного законодавства.

За сприяння Служби безпеки, Державного бюро розслідувань, під процесуальним керівництвом військової прокуратури було затримано трьох співробітників СБУ, які підозрюються у допомозі втечі Сільвера з аеропорту Бориспіль під час екстрадиціїних заходів.

Нагадаємо, що втеча ізраїльтянина з-під конвою оперативників СБУ, була записана на відео камер спостереження аеропорту. На запису видно, як після проходження контролю на вході в термінал від Амоса Дов Сільвера, на якому вже не було ні наручників, ні електронного браслета, відійшли два офіцера управління «К» СБУ. Це дало можливість злочинцю без перешкод розвернутисяся і втекти.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому в Бразилії  інший наркоторговець намагався втекти з в’язниці, переодягшись в одяг власної доньки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?