Меган Маркл заборонили носити джинси – є причина
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Меган Маркл заборонили носити джинси – є причина

Меган Маркл заборонили носити джинси – є причина
Джерело:  The Sun

Близьке до королівської родини джерело повідомило, що герцогині Сассекській Меган Маркл заборонили носити джинси. Про це передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

За словами неназваного джерела, заборона на джинси пов’язана з майбутнім візитом принца Гаррі та його дружини до королеви, яка в липні-серпні зазвичай перебуває в шотландському замку Балморал.

«Королева не любить денім, тому зовнішній вигляд хлопця з США і рвані джинси повинні залишитися в котеджі Фрогмор», – повідомило джерело.

Те саме стосується туфель на танкетці, які не любить Єлизавета Друга. Натомість Меган Маркл запропонували носити одяг шотландських дизайнерів під час перебування в замку і відвідування церкви.

Нагадаємо, що не так давно королівське подружжя – принц Гаррі та Меган Маркл зустрілися з гострою критикою стосовно великих видатків на ремонт своєї нової резиденції у Лондоні. Виявилось, що на реконструкцію котеджу Фрогмор з британського бюджету було витрачено майже 3 мільйони доларів.

Замок Балморал, де влітку відпочиває 93-річна королева та її багаточисельні родичі, було побудовано у XIX столітті. Вважається, що Балморал, оточений парками та озерами, є найулюбленішою резиденцією Єлизавети Другої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?