У Буковелі під час роупджампінгу обірвались туристи
Категорія
Події
Дата публікації

У Буковелі під час роупджампінгу обірвались туристи

У Буковелі під час роупджампінгу обірвались туристи
Джерело:  КУРС

Вчора ввечері на популярному карпатському курорті Буковель трапилась надзвичайна подія. Двоє туристів зі Львівської області впали на землю через розірвану мотузку під час роупджампінгу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на івано-франківське видання « Курс ».

Як стало відомо, вчора о 21:25 до рятувальників м. Яремче надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них було доставлено двох людей, які травмувалися на курорті Буковель.

Туристи займались екстремальним видом спорту – роупджампінгом. Під час одного зі стрібків обірвалась основна мотузка. Потерпілі 1998 р.н та 1993 р.н. впали на пішохідну доріжку та отримали важкі травми.

Як повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, одна людина зараз знаходиться в Яремчанській ЦМЛ, друга – в реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, що на початку травня на Івано-Франківщині загинуло кілька туристів з Білорусі, коли вантажівка з 23 людьми зірвалася у карпатську річку поблизу села Красник Верховинського району. Це випадок став причиною арешту водія, який сів за кермо у нетверезому стані, та власника туристичного атракціону, який організовував перевезення іноземців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?