Разумков оцінив розмір своєї майбутньої зарплати у Верховній Раді
Категорія
Україна
Дата публікації

Разумков оцінив розмір своєї майбутньої зарплати у Верховній Раді

Разумков оцінив розмір своєї майбутньої зарплати у Верховній Раді
Джерело:  NV

Лідер пропрезидентської партії «Слуга народу» та найбільш ймовірний майбутній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков розповів що заробітна плата народного депутата у розмірі 50 тисяч гривень «могла б бути більшою». Але для нього і цих грошей вистачає, оскільки він «сформував матеріальну подушку за рахунок бізнесу».

Про це Разумков заявив в інтерв’ю виданню « Новоє время », повідомляє ONLINE.UA.

На запитання журналіста, чи вважає він справедливим розмір зарплати нардепа на рівні 36-37 тис. грн., з доплатами – до 50 тис. гривень, Разумков відповів:

«Якщо чесно, то ні, вона могла б бути більшою. Хоча це гарна зарплата на фоні мінімальної, але недостатня. Ми тільки йдемо до того, що є, наприклад, у європейських депутатів – гідна зарплата і хороший соціальний пакет, коли людина тримається за цю роботу і розуміє її престиж», – пояснив майбутній голова Верховної Ради.

Відповідаючи на запитання щодо того, який розмір зарплати підійде новому депутату, щоб він не займався корупцією, Разумков повідомив, що це справа індивідуальна і залежить від цінностей конкретної людини.

«За 40 тисяч гривень не купиш 600-й Mercedes, але жити можна цілком гідно. Далі питання твоїх цінностей. Якщо ти корупціонер, тебе і мільйонні заробітки не зупинять», – відповів Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що не так давно лідер партії «Слуга народу» розповів про покарання за прогули у новій Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?