Синоптики розповіли, коли в Україну знову повернеться шалена спека
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики розповіли, коли в Україну знову повернеться шалена спека

Синоптики розповіли, коли в Україну знову повернеться шалена спека
Джерело:  online.ua

Найближчими днями Україну чекатиме суттєве підвищення температури. Подекуди стовпчик термометру підвищиться до +32+37°С. Як повідомляє ONLINE.UA, про це на своїй Facebook-сторінці запевнила синоптик Наталія Діденко.

Згідно останніх даних, вже з понеділка в Україні потеплішає на кілька градусів. Увесь наступний тиждень передбачається спека – пік температури спостерігатиметься 21 серпня, коли показники на термометрах можуть досягти +37°С.

Сьогодні, 18 серпня, до кінця дня очікується малохмарна температура з показниками в районі +23+28°С. Лише на півночі України буде трохи прохолодніше – не більше +20+24°С. У столиці температура становитиме +23+24°С, без істотних опадів.

Нагадаємо, що в липні науковці видали прогноз, за яким через 30 років клімат у Києві нагадуватиме Австралію. За інформацією вчених, через глобальне потепління в українській столиці у 2050 році буде такий же самий клімат, який зараз спостерігається в австралійському місті Канберра.

Кілька тижнів тому аналогічна суперечлива новина прийшла від спеціалістів Європейської служби з питань зміни клімату Copernicus. За їхніми даними, цьогорічний липень став найбільш спекотним за всі історію метеорологічних спостережень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?