Відомий голлівудський кіноактор вперше приїде в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий голлівудський кіноактор вперше приїде в Україну

Відомий голлівудський кіноактор вперше приїде в Україну
Джерело:  online.ua

У вересні до Києва прилетить одна з легендарних зірок Голлівуду, актор багатьох бойовиків та пригодницьких фільмів Денні Трехо. Американець відвідає Україну 21-22 вересня для участі у фестивалі Comic Con Ukraine 2019. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram прес-служби фестивалю.

За словами організаторів, відвідувачі фестивалю зможуть задати Трехо питання, а також взяти у нього автограф і сфотографуватися з ним.

Відомо, що цей актор прославився завдяки амплуа антигероя в фільмах, найвідомішими з яких є «Від заходу до світанку», «Відчайдушний», «Мачете», «Діти шпигунів», «Інферно». Усього Денні Трехо зіграв понад 300 ролей у кіно.

До початку своєї кінокар’єри Трехо був злочинцем, який відсидів 11 років у різних в’язницях за озброєне пограбування та торгівлю наркотиками. «Відкрив» цього актора російський режисер Андрій Кончаловський, який перебуваючи на знімальному майданчику помітив у масовці людину з характерною зовнішністю мексиканського гангстера. Так актор масовки Денні Трехо отримав повноцінну роль у фільмі Кончаловського «Потяг-утікач».

Кілька днів тому 75-річний актор знову потрапив у новини, але вже не через кіно, а завдяки порятунку дитини у автомобільній аварії на одному з шосе у Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, що цього літа український серіал побив рекорд популярності на польському телебаченні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?