Пожежа в «Токіо Стар»: поліція затримала ще трьох підозрюваних
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа в «Токіо Стар»: поліція затримала ще трьох підозрюваних

Пожежа в «Токіо Стар»: поліція затримала ще трьох підозрюваних
Джерело:  Думська

У справі про пожежу в одеському готелі «Токіо Стар» затримано ще трьох осіб, в тому числі директорку іншого готелю – «Зірка», який теж належить Вадиму Чорному. Власник «Токіо Стар» був затриманий ще позавчора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Думская ».

За інформацією одеських журналістів, вчора протягом днів поліція провела обшуки на всіх об’єктах, які належать власнику згорілого готелю Вадиму Чорному, в тому числі в готелі «Зірка». Загалом у цій справі вже затримано четверо осіб.

«У слідчих діях бере участь СБУ. У «Токіо» вилучили документи, гроші з сейфу на ресепшені, обшукали номери. Також обшукали помешкання Вадима Чорного», – розповідає неназване джерело з числа співробітників готелю. – «У «Зірці» обшуки, наскільки мені відомо, ще йдуть. Затримано керуючу «Зіркою»: Валентину Іванівну і двох техніків, які займалися електропроводкою і дрібним ремонтом».

За словами працівників згорілого готелю, пожежа почалася внизу, в приміщенні пральні, і за лічені хвилини вогонь дійшов до другого поверху. Однією з можливих причин, крім короткого замикання, називають неякісний ремонт електропроводки в пральні або ненавмисний підпал.

«У нас в готелі є маленькі кімнати без вікон. Палити заборонено, але були порушення цієї заборони. Від чого точно загорілося, ніхто поки не каже», – розповів співрозмовник «Токіо Стар».

Нагадаємо, що в результаті масштабної пожежі в одеському готелі два дні тому загинуло 9 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?