Дружина прем’єра Ізраїлю влаштувала скандал на літаку та образила Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина прем’єра Ізраїлю влаштувала скандал на літаку та образила Україну

Дружина прем’єра Ізраїлю влаштувала скандал на літаку та образила Україну
Джерело:  Вести.ru

Дружина ізраїльського прем’єр-міністра – Сара Нетаньягу влаштувала скандал на літаку «Ель-Аль», на якому делегація уряду Ізраїлю летіла до Києва. Інцидент стався вчора пізно ввечері. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ізраїльське видання «Вести».

Як стало відомо журналістам, Сара Нетаньягу, яка супроводжує свого чоловіка під час візиту до України, відчитала командира авіалайнера за те, що той не привітав її належним чином при посадці в літак.

Дружина Біньяміна Нетаньягу в гніві схопилася зі свого крісла і попрямувала до кабіни пілотів. Однак в кабіну її не пустили, що ще більш розлютило дружину прем’єра. Врешті командир корабля знову привітав подружжя Нетаньягу на борту – за 45 хвилин до посадки в Києві.

Насправді пілот літака привітав Сару Нетаньягу і перед польотом, але вона, скоріше, цього не розчула, що і призвело до інциденту. Вдруге ім’я дружини ізраїльського лідера прозвучало «акцентовано»: «Бажаємо голові уряду і його дружині, пані Сарі Нетаньягу, вдалого візиту».

У канцелярії прем’єр-міністра заперечили, що його охоронці зупинили «прорив» Сари в кабіну пілотів. Нібито мова йде про непорозуміння, яке було негайно вичерпано, далі політ проходив в рутинному режимі.

Однак у Києві скандальна поведінка Сари Нетаньягу знову проявилась. Коли подружжя зійшло з літака у київському аеропорту, їх вітали три дівчини в традиційних українських костюмах з короваєм хліба і сіллю. Глава уряду – Біньямін Нетаньягу, вже знайомий з цим ритуалом, відламав шматочок хліба, вмочив в сіль і надкусив. Після цього він передав скибочку дружині Сари, але та кинула його на землю.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві почався дводенний візит ізраїльського лідера, в ході якого Біньямін Нетаньягу проведе переговори з президентом України Володимиром Зеленським та прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?