Бойовики "ЛНР" саботують домовленості про Станицю Луганську
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики "ЛНР" саботують домовленості про Станицю Луганську

Бойовики "ЛНР" саботують домовленості про Станицю Луганську
Джерело:  online.ua

Українські представники у СЦКК заявили про готовність ЗСУ демонтувати фортифікації в районі моста у Станиці Луганській. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.

За інформацією Києва, ліквідація фортифікацій повинна бути дзеркальною, проте бойовики так званої "ЛНР" навмисне затягують заходи зі свого боку. Йдеться про відтермінування агресором робіт до 25 серпня. Через це демонтаж неможливий з української сторони.

"Варто зазначити, що дії противника свідчать про навмисний зрив запланованих заходів", - резюмував штаб Операції.

Також зазначається, що усі роботи сплановані згідно з чинними домовленостями про розведення сил під Станицею Луганською для відновлення моста. Слід додати, що ці заходи також саботується противником. В "ЛНР" навіть заявляли про "агресію" Києва шляхом ремонту об'єкту за власні кошти.

Як повідомляв ONLINE.UA, українське командування зафіксувало значне посилення збройних випадів з боку незаконних угрупувань на Донбасі. Загалом протягом доби неділі, 18 серпня, бойовики здійснили що найменш 13 обстрілів позицій ЗСУ. Жоден військовослужбовець не загинув та не отримав поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?