В Одесі впізнали загиблих у готелі «Токіо Стар» та розповіли, звідки вони
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі впізнали загиблих у готелі «Токіо Стар» та розповіли, звідки вони

В Одесі впізнали загиблих у готелі «Токіо Стар» та розповіли, звідки вони
Джерело:  Думська

Серед загиблих в результаті пожежі в одеському готелі «Токіо Стар» є громадянка Австралії, а також дитина. Про це сьогодні повідомив на апаратній нараді міський голова Одеси Геннадій Труханов, передає ONLINE.UA з посиланням на « Думская ».

«Упізнано тіла вже шістьох загиблих під час пожежі в одеському готелі «Токіо Стар»... Серед них – п’ятеро українців: двоє жителів Одеської області, двоє киян і житель Дніпра. Також загинула громадянка Австралійського Союзу», – йдеться в повідомленні.

Труханов також повідомив, що серед загиблих є одна дитина.

Нагадаємо, що в ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі «Токіо Стар», який було переобладнано з колишньої будівлі трамвайного депо. В результаті загинули 9 чоловік. Ще 10 людей постраждали, серед них двоє іноземців (громадяни Сьєрра-Леоне та Литви). На цей час основною версією пожежі є коротке замикання в щитовій.

Готель «Токіо Стар» рекламувався, як «найдешевший в Одесі». Частина його кімнат, заради економії, були площею менше 8 кв.м. та не мали вікон.

Після трагедії голова уряду Володимир Гройсман розпорядився провести масштабні перевірки готелів і санаторіїв.

Сьогодні стало відомо, що крім власника готелю «Токіо Стар» були затримані ще троє людей. Однак пізніше прокуратура Одеської області спростувала цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?