Захист Гримчака пояснив, що робитиме з арештом посадовця
Категорія
Політика
Дата публікації

Захист Гримчака пояснив, що робитиме з арештом посадовця

Захист Гримчака пояснив, що робитиме з арештом посадовця
Джерело:  УНН

Адвокати заступника глави МінТОТ Юрія Гримчака анонсували боротьбу проти арешту посадовця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

За словами юристки Тетяни Матяш, оскарження взяття під варту почнеться вже у понеділок, 19 серпня.

"Ні, ми не подавали ще, ми подамо сьогодні", - цитує агенція адвокатку.

Мова стосується невдоволення захистом двох ухвал Деснянського районного суду Чернігова. У першій йдеться про арешт, проте чиновники допустили помилку у написанні по батькові, а ось друга виправляє цей курйоз.

Сім'я Гримчака наразі не планує добиватися звільнення посадовця за допомогою застави через брак грошей. Суд затвердив відповідну суму у 6 мільйонів гривень.

Слід нагадати, що запобіжний захід влада обрала для Гримчака 16 серпня. Офіційний документ вийшов з помилкою, проте суд оперативно затвердив іншу постанову про її виправлення. Посадовця затримали 14 серпня під час отримання хабаря, як стверджують правоохоронці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Юрій Гримчак та його подільники "заробляли" гроші шляхом послуг на кшталт впливу на Касаційний цивільний суд. "Клієнти"були зацікавлені у певному рішенні структури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?