Під Києвом солдат влаштував стрілянину: є загиблий
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом солдат влаштував стрілянину: є загиблий

Під Києвом солдат влаштував стрілянину: є загиблий
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 серпня, солдат-контрактник ЗСУ влаштував стрілянину у гуртожитку селища Залісся, що на Київщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу військової прокуратури.

За офіційними даними, 22-річний боєць перебував під дією амфетаміну. Він чотири рази вистрілив з кустарної зброї в іншу людину.

"Один з пострілів влучив потерпілому у груди, другий - в праву ногу. Від отриманих травм чоловік 1990 року народження помер в реанімації Броварської центральної районної лікарні", - підкреслила прокуратура.

Зловмисника затримали на місці події. Особливості його стану задокументували медики під час відповідного огляду.

У зв'язку з інцидентом правоохоронні органи почали кримінальне провадження згідно з ч. 1 ст. 115 ККУ про навмисне вбивство. Над розслідуванням працює Броварський відділ Нацполіції Київщини.

Як повідомляв ONLINE.UA, на кордоні між Україною та Угорщиною сталася подія зі стріляниною. Приводом стала спроба кількох іноземців пробитися до країни Євросоюзу без відповідного для цього дозволу та взагалі без документів. Наразі затримані представники Сомалі, Судана, Ємена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?