Передовий засіб проти раку: вчені готують заміну головному методу лікування
Категорія
Технології
Дата публікації

Передовий засіб проти раку: вчені готують заміну головному методу лікування

Передовий засіб проти раку: вчені готують заміну головному методу лікування
Джерело:  online.ua

У Британії стартували клінічні дослідження щодо ефективності нового підходу до лікування онкологічних захворювань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Cancer Research UK.

За інформацією видання, у майбутньому замість ін'єкцій хворі зможуть отримувати таблетки з відповідними цілющими елементами. Передовий препарат отримав назву Athenex Oraxol. Наразі триває перша стадія згаданих досліджень.

Виглядає препарат як звичайні ліки, проте значення їхнє у боротьбі з онкологією може бути дуже великим. Це перше з'явлення паклітакселу у пероральному форматі. Цю речовину використовують внутрішньовенно - пацієнти отримують ліки за допомогою крапельниць.

Дія таблеток полягає у блокуванні роботи певного білка на поверхні шлунково-кишкового тракту. Наслідками цього є потрапляння лік безпосередньо до кровотоку, де вони й починають боротьбу проти раку.

У планах науковців порівняння препарату з різноманітними методами лікування онкології. За думкою колективу, комбінації можуть допомогти у пошуку інструментів для боротьби з рідкісними проявами смертельного захворювання.

Як повідомляє ONLINE.UA, вчені пояснили, що до розвитку раку шкіри можуть привести три причини. Перша з них досить передбачувана - це куріння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?