У Зеленського відреагували на скандальну поведінку дружини прем’єра Ізраїлю
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського відреагували на скандальну поведінку дружини прем’єра Ізраїлю

У Зеленського відреагували на скандальну поведінку дружини прем’єра Ізраїлю
Джерело:  ua.interfax.com.ua

В Офісі президента України пояснили поведінку Сари Нетаньягу, яка під час урочистої зустрічі в аеропорту Києва викинута хліб, подарований на честь прильоту делегації Ізраїлю. За словами прес-секретарки президента Юлії Мендель, цей випадок стався ненавмисно.

Про це речниця Володимира Зеленського розповіла кореспонденту « Інтерфакс-Україна », інформує ONLINE.UA.

«Це було зроблено ненавмисно і в жодному разі не є проявом неповаги до України. Цей випадок не може затьмарити важливості й масштабності візиту прем’єр-міністра Ізраїлю до України, який відбувся вперше за 20 років і став для обох країн важливим поштовхом до розвитку відносин в економічній, освітній, культурній сферах і в IT», – заявила Мендель.

Відео, на якому дружина глави ізраїльського уряду кидає хліб під час церемонії зустрічі в аеропорту «Бориспіль», набуло чималого розголосу, причому не тільки в Україні та Ізраїлі, але й також у Росії.

До того ж, ізраїльські журналісти з’ясували, що Сара Нетаньягу ще до прильоту в Україну влаштувала скандал – на борту літака «Ель Аль», який перевозив урядову делегацію до Києва. Дружині прем’єр-міністра нібито не сподобалось, що командир екіпажу не привітав її під час посадки в літак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?