Суд заарештував екс-міністра часів Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд заарештував екс-міністра часів Януковича

Суд заарештував екс-міністра часів Януковича
Джерело:  online.ua

Печерський районний суд Києва постановив заарештувати екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, що працював за часів втікача Віктора Януковича. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Генеральну прокуратуру.

За інформацією відомства, процедуру досудового розслідування завершили ще 21 квітня 2017 року. З цього часу неодноразово були подані клопотання щодо арешту Клименка, хоч би й заочного.

Суд підтримав ініціативу прокуратури лише у понеділок, 19 серпня. Наразі сторона захисту ознайомлюється із матеріалами кримінального провадження.

"З метою затягування та зриву судового процесу адвокати підозрюваного вкотре самоусунулись від захисту підозрюваного та жодного разу не з’явились у судове засідання для захисту інтересів свого клієнта", - пояснює ГПУ.

Суд постановив, що захистом Клименка буде займатися адвокат з центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська влада заарештувала заступника глави МінТОТ Юрія Гримчака через підозру у корупційній діяльності. Його юридичний захист готує подання апеляції на запобіжний захист із заставою у 6 мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?