Скандал по-американськи: Трамп розповів, чого ніколи не зробить з Гренландією
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал по-американськи: Трамп розповів, чого ніколи не зробить з Гренландією

Скандал по-американськи: Трамп розповів, чого ніколи не зробить з Гренландією
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп дав "обіцянку" щодо майбутнього острову Гренландія у разі його купівлі в уряду Данії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter державного лідера.

Президент оприлюднив повідомлення з відредактованою фотографією населеного пункту в Гренландії, поряд з яким стоїть хмарочос Trump Tower.

"Обіцяю не робити цього у Гренландії", - пожартував Трамп.

Нагадаємо, що інформація про зацікавлення глави США в отриманні контролю над Гренландією перетворилася на міжнародний скандал. Данські політики відверто заявили, що Трамп, схоже, остаточно з'їхав з глузду, бо пропонує такі речі серйозно.

Слід зазначити, що на території острову живуть близько 55 тисяч осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський державний лідер, у свою чергу, заявив про неефективність використання Данією коштів для фінансування Гренландії. Тобто, Сполучені Штати нібито змогли би більш продуктивно використати регіон на свою "стратегічну" користь.

Він анонсував свій можливий візит до скандинавської країни, під час якого й буде, верогідно, обговорена згадана резонансна тема.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?