Психологи пояснили, скільки друзів потрібно людині для щасливо життя
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Психологи пояснили, скільки друзів потрібно людині для щасливо життя

Психологи пояснили, скільки друзів потрібно людині для щасливо життя
Джерело:  online.ua

Американські психологи нарешті дізналися, скільки друзів необхідно людині для щасливого життя. Згідно з їхніми останніми даними, максимальне задоволення від життя отримають володарі чотирьох-п'яти близьких і двох найкращих друзів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Psychology Today.

Дані цілком нового дослідження Degges-White про дорослих у віці від 30 до 70 років дають зрозуміти, що кількість близьких друзів, які нам потрібні, щоб почуватись повноцінно, - десь між трьома і п'ятьма.

Однак дорослі з чотирма-п'ятьма друзями мають насолоду найвищого рівня від задоволеності життям, а ті, у кого є троє близьких друзів, не так вже й сильно відстають.

"Утім, навіть якщо є щонайменше одна особа, яка вважає вас своїм найкращим другом, задоволення від життям у вас значно вище, ніж у тих, хто такого друга немає", - сказано в статті.

Варто зазначити, що наявність одного-двох найкращих друзів - це рекомендація від вчених для побудови щасливого життя.

Як повідомляв ONLINE.UA, останнім часом в мережі все частіше почали з’являтися чутки про продовження популярного серіалу "Друзі", однак авторка ідеї Марта Кауффман розповіла, чому цього не відбудеться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?