Ткаченко пішов з 1+1 заради партії Слуга Народу
Категорія
Політика
Дата публікації

Ткаченко пішов з 1+1 заради партії Слуга Народу

Ткаченко пішов з 1+1 заради партії Слуга Народу

Гендиректор медіахолдингу 1+1 Media Олександр Ткаченко залишив посаду та вийшов з бізнесу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Liga.net.

За словами майбутнього народного депутата Верховної Ради, він продасть свою частку у холдингу.

"Свою долю в "плюсах" у 5% продаю інвестиційній компанії. Є хороша компанія, нарешті буду при грошах", - відмітив Ткаченко.

Він додав, що аналогічно вчинять інші журналісти, які стали нардепами та мають частки у холдингу. Наразі телегрупа змінює структуру керівництва медіахолдингу.

Ткаченко отримав статус почесного президента "1+1". Інший бізнес він передав під контроль юридичної компанії, проте не оголосив її назву.

Правління поділено між шістьома особами: головою телебізнесу Максимом Кривицьким, очільником платного телебачення і Shared Services Ярославом Пахольчуком, очільницею 1+1 Digital та Інновацій Анною Ткаченко, гендиректором ТРК Студія 1+1 В'ячеславом Мієнко, фіндиректором Дмитром Тузовим та керівником маркетингових комунікацій Світланою Павелецькою.

Нагадаємо, Ткаченко займає 9-е місце у списку партії "Слуга Народу" та, відповідно, проходить у Раду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ оприлюднили інформацію про можливе призначення Ткаченка київським місцевим головою замість Віталія Кличка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?