Зґвалтування в отелі: Роналду зізнався у сплаті солідного відшкодування
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зґвалтування в отелі: Роналду зізнався у сплаті солідного відшкодування

Зґвалтування в отелі: Роналду зізнався у сплаті солідного відшкодування
Джерело:  online.ua

Зірка футболу Кріштіану Роналду зізнався, що сплатив 375 тисяч доларів американці Кетрін Майорзі через історію зі зґвалтуванням. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ Sports.

Йдеться про інцидент 10-річної давнини. За словами "жертви", вона була з Роналду у нічному клубі готелю Palms у Лас-Вегасі. Той нібито зґвалтував її у пентхаусі.

Журналісти уточнили, що футболіст сплатив зазначену суму у 2010 році. Історія стала відомою після інтерв'ю Майорги 2017 року.

Роналду заявив, що ніякого злочину не було, а усі звинувачення - фейк. Відкрите кримінальне провадження торкнулося його кар'єри та навіть діяльності клуба "Ювентус". Акції останнього впали на 15%. Команда не стала брати участь в американському турнірі через ризик арешту форварду.

У червні 2019 року справу закрили через звернення Майорги. Остаточну причину не пояснили, проте зняли підозру з футболіста. Сам він назвав сплачені гроші відшкодуванням юридичних витрат у суперечці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Роналду претендує на звання кращого гравця сезону УЄФА. Він потрапив до трійки фіналістів конкурсу. Інші учасники - Ліонель Мессі та Вірджил ван Дейк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?