Кремль зробив прогноз про майбутнє "нормандського формату"
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль зробив прогноз про майбутнє "нормандського формату"

Кремль зробив прогноз про майбутнє "нормандського формату"
Джерело:  online.ua

Кремль заявив, що дата нового раунду "нормандських переговорів" ще не визначена. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

За словами прес-секретаря глави РФ Дмитра Пєскова, первинні процеси організації переговорів будуть опрацьовані на рівні помічників державних лідерів. Це можна здійснити навіть за відсутності дати переговорів.

Представник Володимира Путіна зазначив, що існують чіткі терміни для проведення контактів експертів та помічників, за результатами яких і визначиться згадана дата.

Він додав - ніякого обговорювання щодо зустрічі Путіна із президентом Володимиром Зеленським до проведення майбутніх "нормандських переговорів" не було.

Слід нагадати, що напередодні російський лідер відвідав Францію. Він зустрівся зі своїм колегою Еммануелем Макроном, щоб обговорити ситуацію навколо України та "нормандського формату".

Як повідомляв ONLINE.UA, жодного прориву під час зустрічі Путіна й Макрона не відбулося. Президент РФ знову розповідав колезі про невиконання мінських домовленостей та провині української сторони у цьому. Він також заявив про оптимізм щодо контактів із Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?