Продаж Гренландії: у Данії несподівано допустили угоду з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Продаж Гренландії: у Данії несподівано допустили угоду з Трампом

Продаж Гренландії: у Данії несподівано допустили угоду з Трампом
Джерело:  online.ua

Представники королівської сім'ї Данії заявили, що населення Гренландії може вирішити долю угоди про продаж регіону на користь США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsweek.

За словами принцеси Антонії Шаумбург-Ліппе, дружини принца Вальдемара - брата королеви Маргретте II, пропозиція президента Дональда Трампа - це комплімент для острова.

"Пропозиції про покупку – це комплімент для магічної Гренландії. Оскільки лише бажані території отримують такі", - пояснила вона.

Вирішувати власну долю потрібно насамперед жителям Гренландії.

Її син - принц Маріо Макс Шаумбург-Ліппе також заявив, що перш за все бажає щасливого життя гренландцям. Їхній вибір заслуговує на повагу навіть у випадку згоди на інтеграцію до США.

Слід нагадати, що підтвердження щодо зацікавлення Трампа у купівлі Гренландії набуло масштабів міжнародного скандалу. Данський уряд обурився пропозицією та відмовився навіть обговорювати подібне.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський президент Трамп пожартував, що ніколи не зважиться на будування хмарочоса Trump Tower у Гренландії. Він п ожартував на відповідну тематику, опублікувавши відредактоване фото у Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?