Німеччина зробила несподівану заяву про війну в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Німеччина зробила несподівану заяву про війну в Україні

Німеччина зробила несподівану заяву про війну в Україні
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас заявив, що чинний режим припинення вогню на Донбасі - "світло у кінці тунелю". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Дипломат закликав Москву до конструктивних контактів щодо врегулювання конфлікту в Україні. Він виступив напередодні вильоту до Росії задля переговорів з колегою Сергієм Лавровим.

"У питанні перемир'я, розведення військ, припиненні вогню і реалізації мінських угод нарешті знову з'явилася надія на світло у кінці тунелю. Тепер сторони повинні продемонструвати готовність до діалогу та дій, інакше в цьому конфлікті і надалі будуть гинути люди", - підкреслив Маас.

За його словами, РФ та Німеччина мають принципово різні думки щодо різноманітних феноменів, проте відкритий діалог є і буде важливішим засобом для вирішення конфліктів.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики "ЛДНР" загалом продемонстрували протягом доби 20 серпня меншу активність у порівнянні з попередніми. Українська сторона зафіксувала 7 обстрілів із застосуванням стрілецької зброї, гранатометів. Провокації були здійснені у кількох напрямках Донеччини та Луганщини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?