Змова Путіна і Макрона: дипломат пояснив, що очікує санкції проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Змова Путіна і Макрона: дипломат пояснив, що очікує санкції проти РФ

Змова Путіна і Макрона: дипломат пояснив, що очікує санкції проти РФ
Джерело:  24 канал

Український дипломат Роман Безсмертний назвав "похованням санкцій" результати зустрічі президентів Франції Еммануеля Макрона та Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, французький лідер намагається зблизитися з РФ через свої амбіції щодо верховенства у Європі. Також Париж зацікавлений у товарообороті з Москвою та вирішенні з її допомогою африканських питань.

"Знаєте, яке в мене враження після перегляду зустрічі Президента Франції і Президента РФ? Путін – це президент всесвіту, про це кричали всі його манери і поведінка. Президент Макрон – "говоряща голова", яка дуже хотіла сподобатись. Виступ Макрона – це похорон санкцій", - пояснив Безсмертний.

Він вважає, що Україна наразі має близько пів року чинності антиросійських санкцій. У цій ситуації президенту Володимиру Зеленському потрібні потужні кроки, щоб звернути увагу ЄС на себе та свою державу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Макрон та американський президент Дональд Трамп погодилися запросити Росію на саміт G7 наступного року, але новина потрапила під критику російських посадовців. Представники уряду заявили про необхідність зняття санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?