Facebook пояснила, як допоможе користувачам новими функціями
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook пояснила, як допоможе користувачам новими функціями

Facebook пояснила, як допоможе користувачам новими функціями
Джерело:  online.ua

Компанія Facebook розробила та імплементувала нову функцію задля безпеки користувачів соціальної мережі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідний прес-реліз.

Відомо, що користувачі за допомогою сервісу "Активність поза Facebook" отримають змогу слідкувати за інформацією у соцмережі, яка надходить зовні.

"Функція "Активність поза Facebook" показує Вам додатки й вебсайти, якими Ви користувалися, і які надсилають нам інформацію про Вас. Таку інформацію відтепер можна буде видалити, якщо Ви цього бажаєте", - пояснює компанія.

Фахівці вважають, що нововведення допоможе користувачам та зробить контроль даних більш зрозумілим для них.

Наразі готується надання доступу до функції на території Ірландії, Іспанії, Південної Кореї. Після тестування її буде розповсюджено на весь світ. Для цього знадобиться близько кількох місяців.

Як повідомляв ONLINE.UA, сучасні гаджети, зокрема - смартфони, мають "звичку" підглядати за діями користувача. Спеціалісти зі Сполучених Штатів пояснили, як само девайси це роблять. Перш за все йдеться про фіксування вмісту дисплею, що відбувається за допомогою додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?