В Україні виявили кількість справжніх патріотів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні виявили кількість справжніх патріотів

В Україні виявили кількість справжніх патріотів
Джерело:  online.ua

Дослідження групи "Рейтинг" зафіксувало зростання частки патріотично настроєних громадян України у серпні 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво відомства.

За результатами опитування, близько 83% українців назвали себе патріотами своєї держави. Минулого року таку однозначну відповідь на це питання дали 60% респондентів аналогічного дослідження.

Також 11% опитаних чітко заявили, що не вважають себе патріотами. Близько 6% розповіли про труднощі у відповіді.

Слід відзначити, що у кожному з макрорегіонів частка патріотів перевищує 75%. Зокрема, на Заході, у Центрі, на Сході та Півдні їх налічується 86:, 85%, 79% та 78% відповідно.

Уточнюється, фахівці "Рейтинг" організували дослідження з 7 до 12 серпня 2019 року. Його учасниками стали 2 тисячі респондентів на території усіх областей України за виключенням Криму та ОРДЛО. Соціологи особисто зустрічалися з українцями.

Як повідомляв ONLINE.UA, чинний український прем'єр-міністр Володимир Гройсман зробив заяву про зростання заробітних плат громадян у майбутньому. Нібито цей середній показник досягне 540 доларів вже 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?