Офіційна погроза: Росія попередила НАТО про наслідки
Категорія
Політика
Дата публікації

Офіційна погроза: Росія попередила НАТО про наслідки

Офіційна погроза: Росія попередила НАТО про наслідки
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про підготовку певних рішень щодо приборкання "загрози" на західному кордоні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Комерсант".

За його словами, йдеться про нібито загрозу на кордоні з Білоруссю, Україною, Балтією та Польщею.

"Військово-політична обстановка характеризується посиленням військової присутності НАТО в Східній Європі, розгортанням системи ПРО США в Польщі та Румунії, розширення військового співробітництва альянсу з Фінляндією і Швецією. Для нейтралізації загроз ми реалізуємо комплекс заходів", - підкреслив міністр.

Шойгу пояснив, що під час відповідного засідання учасники обговорять діяльність Західного та Східного військових округів на наступні 6 років. Також він наголосив на планах провести 120 двосторонніх армійських навчань у 2019 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, літак міністра Шойгу нещодавно потрапив до уваги ВПС НАТО. Повітряне судно транспортувало посадовця з Калінінграда до Москви та було супроводжене винищувачами F-18 над Балтією. Ескорту Шойгу навіть знадобилося загородити борт від "іноземців".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?