Танки і дрони: Китай показав, як воюватиме у майбутньому - відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Танки і дрони: Китай показав, як воюватиме у майбутньому - відео

Танки і дрони: Китай показав, як воюватиме у майбутньому - відео
Джерело:  online.ua

Армія КНР провела масштабні військові навчання, під час яких було імітовано наступ танкових підрозділів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий телеканал CCTV.

Армійський полігон розташовується неподалік від індійського кордону, в горах Тибета. Його особливість - висота 4,5 кілометра над рівнем моря.

Танкові підрозділи, озброєні ZTZ-99A, під час атаки отримали підтримку артилерії та безпілотників-камікадзе з повітря. Також участь брали модернізовані бойові машини піхоти ZBD-04A.

Мішенню в останній раз служили списані танки 1950-х років - Тип 59. Вогняну підтримку забезпечували 122-міліметрові самохідні установки PLZ-07. Повітряну розвідку здійснили завдяки БПЛА.

Окрім того, вогонь вели китайські РСЗО.

Відомо, що різноманітна робототехніка наразі є перспективним напрямком у багатьох країнах світу. Повітряні безпілотники вже стали ефективним засобом у бойових діях. Це, зокрема, можна побачити на прикладі війни на Донбасі, де дрони виконують функції розвідників.

Наземні безпілотники можуть стати дієвими саперами.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайські конструктори успішно випробували легку багаторазову ракету RLV-T5. Автором проекту є компанія LinkSpace. Очікується, що розробки у майбутньому зможуть конкурувати з продукцією рівня SpaceX.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?