Зірки фільмів про Гаррі Поттера почали зустрічатись: фанати у захваті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірки фільмів про Гаррі Поттера почали зустрічатись: фанати у захваті

Зірки фільмів про Гаррі Поттера почали зустрічатись: фанати у захваті
Джерело:  The Sun

Зірки циклу кінофільмів про Гаррі Поттера – Емма Уотсон та Том Фелтон знову розпалили чутки, що вони зустрічаються. Підозри фанатів, що виконавці ролей Герміони Ґрейнджер та Драко Мелфоя перебувають у відносинах, почалися минулого року, після того, як Емма розмістила фотографію, де вона разом з Томом засмагає на пляжі у Лос-Анджелесі. Крім того, спільні фотографії час від час спливають у Інстаграм-stories кожного з акторів.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun, днями Том Фелтон опублікував в своєму Інстаграм ще більш інтимне фото з Південної Африки, де він, сидячі на дивані, навчає Емму грати на гітарі. Причому обидві зірки, одягнені, судячи з усього, в піжами.

Чутки про те, що «Герміона» може зустрічатися з «Драко» викликали серед фанатів фільмів про Гаррі Поттера ефект вибуху бомби. Ось лише деякі коментарі під фото, які цитують британські журналісти:

«Якщо Емма Уотсон і Том Фелтон насправді разом, я помру від щастя».

«DRAMIONE !!!! більше 15 років чекали на це».

«Я хочу плакати. Дійсно хочу плакати. Фелтон – це правда».

«На мою думку, ви двоє маєте бути разом назавжди».

Цікаво, що Емма Уотсон та Том Фелтон знайомі вже майже 20 років, оскільки вони брали участь у зйомках «Гаррі Поттера», починаючи з першого фільму.

Нагадаємо, що інша зірка «поттеріани» – актор Руперт Грін у травні цього року таємно одружився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?