Стало відомо, що Зеленський робитиме у День Прапора
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, що Зеленський робитиме у День Прапора

Стало відомо, що Зеленський робитиме у День Прапора
Джерело:  online.ua

Офіс президента оголосив, що Володимир Зеленський братиме участь в урочистих заходах у п'ятницю, 23 серпня - День Прапора України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентське представництво.

За офіційними даними, український лідер стане учасником урочистого підняття прапора о 09:00. Церемонію проведуть на території Софійської площі у Києві.

Слід нагадати, що на святкові вихідні у Києві заплановано велику кількість масових заходів з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності. Як відомо, Офіс президента вирішив не організовувати військовий парад на Хрещатику, проте відбудеться Хода Гідності.

Для проведення заходів та підготовки до них у столиці перекриють деякі з вулиць. Перш за все рішення міського керівництва стосується Хрещатика.

Під час урочистостей у центрі Києва Гімн України виконає співачка Тіна Кароль, яка вже почала відповідні репетиції.

Як повідомляв ONLINE.UA, з нагоди Дня Незалежності та Дня Прапора в Одесі усі охочі отримають змогу побувати на борту флагману ВМС - фрегату "Гетьман Сагайдачний". Командування організовує екскурсії військовими кораблями на честь свят.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?