У День Незалежності в Києві закриють центральні станції метро
Категорія
Україна
Дата публікації

У День Незалежності в Києві закриють центральні станції метро

У День Незалежності в Києві закриють центральні станції метро
Джерело:  online.ua

Керівництво КП "Київський метрополітен" змінило режим роботи станцій "Хрещатик" та "Майдан Незалежності" через День Незалежності 24 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу підземки.

Відомо, що станцію "Хрещатик" закриють для входу та вихід через вулиці Інститутську та Героїв Небесної Сотні.

Що стосується "Майдану Незалежності" - вона не буде працювати на вхід та вихід взагалі. Пасажири зможуть лише потрапити туди за допомогою переходу між станціями.

Також уточнюється, що у суботу, 24 серпня, можуть традиційно обмежити доступ до трьох станцій - "Площі Льва Толстого", "Олімпійської", "Палацу спорту" через запланований матч. На полі НСК "Олімпійський" зустрінуться київський "Динамо" та донецький "Олімпік".

Нагадаємо, на Київ чекає дажу багато різноманітних заходів з нагоди Дня Незалежності. Зокрема, планується Хода Гідності, концерти, урочистості та інші події.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський планує брати участь в урочистій церемонії у День Прапора України. Підіймання його відбудеться вранці п'ятниці, 23 серпня. Відомості підтвердив Офіс президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?