Слуга Народу втратила нардепа - деталі від ЦВК
Категорія
Політика
Дата публікації

Слуга Народу втратила нардепа - деталі від ЦВК

Слуга Народу втратила нардепа - деталі від ЦВК
Джерело:  rbc.ua

Новообраний народний депутат Верховної Ради Андрій Лисюк відмовився від посади у парламенті. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво ЦВК у Facebook.

Згідно з офіційними даними, "свіжий" посадовець сам звернувся з відповідною ініціативою. Він став переможцем виборів у парламент за партійним списком "Слуги Народу" у багатомандатному окрузі. Його номер - 69.

Зазначається, що "комісія визнала його таким, який не набув зазначеного мандата".

За інформацією "РБК-Україна", Лесюк очолює ТОВ "Лігал консалтинг" та виступає засновником Адвокатського об'єднання Hillmont Partners. Крім того, політик керує "Інформаційно-аналітичним агентством Айсберг інформ", "Ризик Менеджмент Груп" та працює у статусі наукового консультанта телепроектів "СТБ".

Лесюк служив в антикорупційних підрозділах СБУ та має звання підполковника.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий народний депутат "Слуги Народу" Максим Бужанський влаштував скандал з журналісткою, що брала інтерв'ю в очільника партії Дмитра Разумкова. Він назвав кореспондентку "тупою вівцею", а офіційно просила вибачення замість нього політсила.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?