У Кропивницькому адвоката вбили через професію: деталі жорстокого розстрілу
Категорія
Події
Дата публікації

У Кропивницькому адвоката вбили через професію: деталі жорстокого розстрілу

У Кропивницькому адвоката вбили через професію: деталі жорстокого розстрілу
Джерело:  rbc.ua

Друга людина, що постраждала під час збройного нападу у Кропівницькому, померла від поранень у лікарні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами голови Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Сергія Вілкова, інцидент стався о 12:00. Невідомий відкрив вогонь з автомата у напрямку адвоката Олександра Іванова та ще одного чоловіка, які сиділи у кафе.

Автоматна черга вбила на юриста місці. Співбесідник його отримав поранення та був госпіталізований.

Відомо, що на місці триває робота голів Ради адвокатів та КДК Кіровоградщини.

"Це вбивство пов'язане, і ми переконані у цьому, виключно з його професійною діяльністю. Він спілкувався з іншою людиною, ми зараз з'ясовуємо, з ким, і цей інший чоловік теж був поранений. І наскільки нам відомо, у лікарні чоловік помер", - підкреслив Вілков.

Слід зазначити, що раніше у четвер, 22 серпня, було повідомлено про стрілянину біля будівлі СІЗО. Нібито адвокат загинув після нападу, скоєного за допомогою вогнепальної зброї. Зловмисник втік за на автомобілі ВАЗ-2109 червоного кольору.

Як повідомляв ONLINE.UA, український військовослужбовець застрелив людину із саморобної зброї. Інцидент стався на Київщині. Правоохоронці з'ясували, що солдат перебував під дією амфетаміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?