Sony остаточно відповіла на скандал з франшизою "Людина-павук"
Категорія
Культура
Дата публікації

Sony остаточно відповіла на скандал з франшизою "Людина-павук"

Sony остаточно відповіла на скандал з франшизою "Людина-павук"
Джерело:  online.ua

Поширення інформації у ЗМІ щодо виходу Людини-павука з кіновсесвіту Marvel стало приводом для офіційної відповіді Sony Pictures, що має права на персонажа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

За версією японської компанії, винуватцями інциденту стали представники Disney. Вона заявила про розчарування щодо припинення співпраці з президентом Marvel Кевіном Файгі. Останніми роками той працював головним продюсером павучої франшизи.

"Багато сьогоденних новин неправильно пояснюють нещодавні дискусії щодо участі Кевіна Файгі у франшизі. Ми розчаровані, проте поважаємо рішення Disney не дозволити йому залишитися головним продюсером нашого наступного фільму про Людину-павука", - підкреслила Sony.

Слід нагадати, що ЗМІ розповсюдили відомства про неспроможність Marvel дійти згоди з Sony Pictures. Остання відмовила Disney у її бажанні ділити навпіл усі прибутки від фільмів.

Суперечки наразі погрожують виходом Людини-павука з кіновсесвіту Marvel. Супергерой увійшов до нього 2015 року завдяки фільмам "Перший месник: Протистояння" та "Людина-павук: Повернення додому".

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтернеті оприлюднили новий трейлер мультфільму про Людину-павука. В основі його сюжету полягає історія юнака-афроамериканця Майльза Моралеса, якого Пітер Паркер навчає бути супергероєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?