Зеленський поставив крапку у суперечках про ліквідацію міністерства - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський поставив крапку у суперечках про ліквідацію міністерства - відео

Зеленський поставив крапку у суперечках про ліквідацію міністерства - відео
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський заявив про відсутність планів щодо ліквідації Міністерства зі справ ветеранів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео виступу топ-посадовця.

Президент узяв слово під час ІІ Міжнародного ветеранського і волонтерського форуму. За його словам, уся інформація про можливу ліквідацію установи - лише чутки. Наразі йде пошук кандидата на посаду міністра.

"Перше і головне: міністерство у справах ветеранів ніхто не буде ліквідовувати", - підкреслив Зеленський.

Він додав, що Верховна Рада буде працювати у напрямку збереження та розширення прав ветеранів. Також Офіс президента у майбутньому створить Раду ветеранів та спеціального посадовця - уповноваженого з відповідних питань.

Слід нагадати, що команда Зеленського неодноразово заявляла про готовність до оптимізації уряду та Верховної Ради шляхом ліквідації деяких з міністерств чи парламентських комітетів.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-президент Петро Порошенко звинуватив чинного українського лідера у тому, що той допустив "постріл у спину" військовослужбовців. Йдеться про інформацію щодо ліквідації комітету зі справ ветеранів у Раді, яка може призвести до ліквідації відповідного міністерства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?