У Росії забажали компенсацію від Арнольда Шварценеггера та Джекі Чана
Категорія
Культура
Дата публікації

У Росії забажали компенсацію від Арнольда Шварценеггера та Джекі Чана

У Росії забажали компенсацію від Арнольда Шварценеггера та Джекі Чана
Джерело:  online.ua

Конкурсний керівник "Руської фільм групи" звернувся до суду з позовом проти китайської компанії China Film Group та акторів Арнольда Шварценеггера і Джекі Чана. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські "Відомості".

Приводом для суперечки стали 200 мільйонів рублів, що були вложені у виробництво фільму "Таємниця печатки дракона" - сиквела "Вій 3D". Позов спрямований в Арбітражний суд Москви.

Виготовленням продовження успішного "Вія" зайнялися у 2015 році. До цього процесу приєдналася згадана "РФГ", що отримала субсидію Фонду кіно РФ.

Вже 2017 року організацію визнали банкрутом та наразі вона вважає недійсною угоду на суму 200 мільйонів рублів. Ці гроші передбачається повернути кредиторам.

За думкою продюсера "Таємниці" Олексія Петрухіна, суд не стане на бік позовника. Згадані 200 мільйонів ніколи не належали компанії, бо були видані Фондом кіно. Через це вони не можуть бути повернені на користь кредиторів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Двейна Джонсона назвали найбагатшою зіркою Голлівуду у 2019 році. Прибуток актора у поточному році вже сягнув 89,4 мільйона доларів США. Його найближчий "конкурент" у рейтингу- Кріс Хемстворт з 76,4 мільйона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?