Лукашенко розповів, про що його просив Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко розповів, про що його просив Зеленський

Лукашенко розповів, про що його просив Зеленський
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський просив у Білорусі про "якусь підтримку". Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко в розмові з прем'єр-міністром країни Сергієм Румасом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "БЕЛТА".

Так, агентство зазначає, що як ще одну тему для бесіди глава держави визначив білорусько-українське співробітництво.

"У нас начебто і з Україною зараз непогані відносини. Ми розмовляли з президентом (Володимиром Зеленським, - ред.). Вони просили "якоїсь підтримки. Як ми? Надаємо - не надаємо?" - сказав Лукашенко.

Як відомо, наприкінці липня Зеленський і Лукашенко домовилися про взаємні візити. Також Лукашенко запевнив у подальшій допомозі із врегулювання ситуації на Донбасі. Окрім того, раніше в Білорусі заявили, що готові організувати зустріч Зеленського і президента РФ Володимира Путіна в Мінську.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський лідер Олександр Лукашенко заявив, що  Білорусь та Росія подумають про спільну відповідь на можливу появу у Європі або Україні ядерних ракет США середньої і меншої дальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?