Зеленський розповів, як починається його ранок
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський розповів, як починається його ранок

Зеленський розповів, як починається його ранок
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів, що кожен його ранок починається з отримання СМС від Генерального штабу Збройних сил про ситуацію на Донбасі. Про це президент заявив у своїй промові під час урочистостей Дня незалежності в Києві, повідомляє ONLINE.UA.

«Кожен мій ранок починається з СМС-повідомлення. Скажу відверто, це СМС від Генштабу: За минулу добу обстрілів – сім, втрати – дві. Цифри можуть бути різними, але тільки одна робить ранок добрим. Це – нуль. Обстрілів – нуль, втрат – нуль», – заявив Зеленський.

Як відомо, сьогодні у Києві проходять святкові заходи з нагоди 28-ї річниці Незалежності України. Урочиста частина розпочалася на Алеї Героїв Небесної сотні біля Жовтневого палацу з вшанування пам'яті загиблих за свободу України, після чого було оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання, пролунали сто ударів дзвону.

Під час короткої ходи Алеєю президент України з дружиною поклали квіти до пам’ятника полеглим героям. Пізніше на Хрещатику розпочалась Хода Гідності та інші урочистості, включаючи виступи представників мистецтва та громадськості.

Після завершення офіційної частини святкування Дня Незалежності, об 11:30 з боку парку Шевченка на Хрещатик вирушить Марш захисників України. Він складатиметься з ветеранів, які брали участь у війні на Донбасі та членів сімей загиблих воїнів.

Нагадаємо, що сьогодні ONLINE.UA транслює урочистості з нагоди 28-ї річниці Незалежності України в прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?