Зеленський відповів, кого бачить на посаді прем’єр-міністра України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відповів, кого бачить на посаді прем’єр-міністра України

Зеленський відповів, кого бачить на посаді прем’єр-міністра України

Президент Володимир Зеленський зізнався в симпатії до двох кандидатів на посаду прем'єр-міністра України. Однак він так і не назвав їхніх імен. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

Як зазначив глава держави, рішення про те, хто займе пост прем'єра, буде прийнято в найближчий тиждень.

«Мені нема куди тягнути. Я вам скажу чесно, що складність цього рішення – в тому, що мені подобається кілька людей. Двоє», – відповів Зеленський на запитання журналістів.

За словами президента, вибір буде зроблено серед двоє кандидатів. Розповідати, хто ці люди, президент не захотів.

Зеленський додав, що новий прем'єр повинен бути готовим до вирішення економічних проблем. Крім того, після затвердження на посаді кандидату належить відібрати людей, яких він хоче бачити в уряді.

На питання журналістів, чи продовжить роботу в новому Кабміні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, лідер України відповів: «Не знаю».

Як відомо, ще кілька тижнів тому головним претендентом на посаду нового голови уряду був Владислав Рашкован – діючий представник України при МВФ. Однак за останніми даними, більше шансів зайняти головне крісло в Будинку уряду зараз має Олексій Гончарук – нинішній заступник глави Офісу президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?