Журналісти дізнались, чому Андрій Богдан не був на урочистостях до Дня Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти дізнались, чому Андрій Богдан не був на урочистостях до Дня Незалежності

Журналісти дізнались, чому Андрій Богдан не був на урочистостях до Дня Незалежності
Джерело:  Вihus.info

Голова Офісу президента Андрій Богдан був відсутній на урочистостях з нагоди 28-ої річниці Дня Незалежності України через поїздку на весілля до французького курорту Сен-Тропе. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналістське розслідування програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

«Весілля святкували в Сен-Тропе, що на півдні Франції. Богдан прибув на весілля 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване «пре-паті». Третій день святкувань припав на День Незалежності. І поки Президент Володимир Зеленський приймав офіційні делегації і був присутній на параді в центрі міста, керівник його Офісу відпочивав на приватній яхті», – стверджують журналісти.

Богдан прилетів на весілля Андрія Довбенка та Ганни Огренчук. Вони обидва є юристами. Причому Огренчук кілька тижнів тому указом президента була призначена до складу комісії з питань правової реформи.

Крім Андрія Богдана, на весілля на Лазуровому узбережжі прилетів відомий київський забудовник Андрій Вавриш, який раніше презентував проект перенесення офісу президента в «Український дім».

Нагадаємо, що на вчорашніх урочистостях в центрі Києва був відсутній і колишній глава держави Петро Порошенко. На відміну від інших запрошених екс-президентів, він проігнорував святкові заходи на Майдані. Замість цього він взяв участь у покладанні квітів до пам’ятника загиблим воїнам на території Міністерства оборони.

Пізніше Порошенко все ж таки з’явився на прийом, влаштований Володимиром Зеленським, і навіть сфотографувався разом з усіма президентами України. Віктор Янукович під час цієї фотосесії був відсутній, оскільки перебуває у розшуку по справі державної зради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?