Богдан назвав журналістів "парахоботіками" і показав фото з автоматом
Категорія
Україна
Дата публікації

Богдан назвав журналістів "парахоботіками" і показав фото з автоматом

Богдан назвав журналістів "парахоботіками" і показав фото з автоматом
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента України Андрій Богдан прокоментував свою присутність на весіллі "смотрящого" за Мін’юстом Андрія Довбенка, що проходило у Сен-Тропе (Франція). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку чиновника.

"У вільний від роботи час, куда хочу туди іду. Хочу на весілля в Сан Тропе. Хочу на фронт в Пески. Принципово - не красти (но цього Вам не понять)", - заявив Богдан, (орфографію автора збережено - ред.).

Також глава ОПУ оприлюднив фото, розміщені у Facebook наприкінці серпня 2015 року з поїздки до Пісок. У публікації йшлося про доставку українським військовим спецтехніки, спеціальних мап та харчів. Серед іншого на кількох фото Богдан позує зі зброєю в руках.

Варто зазначити, голова Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан нещодавно заявляв, що робота зі схемами бюджету Києва приносить близько $40 млн на рік – і що йому нібито пропонували половину цієї суми за те, щоб не позбавляти Віталія Кличка повноважень голови КМДА.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливої пропозиції у 20 мільйонів доларів як хабара голові Офісу Президента Андрію Богдану для того, аби він "не чіпав" київського мера Віталія Кличка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?