Відома українська гімнастка пояснила, чому розлучилась з олігархом
Категорія
Україна
Дата публікації

Відома українська гімнастка пояснила, чому розлучилась з олігархом

Відома українська гімнастка пояснила, чому розлучилась з олігархом
Джерело:  24 канал

Колишня чемпіонка світу та призерка Олімпіади 2016 року з художньої гімнастики Ганна Різатдінова пояснила, чому вирішила розлучитись зі скандальним олігархом та політиком-втікачем Олександром Онищенком. За її словами, вона не готова бути «закритою вдома», як кого хотів чоловік.

Про це Різатдінова розповіла у своєму відеощоденнику, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».

«Мені образливо, що преса пов’язує мене з мільярдером Онищенком. Я всього досягла сама. Вважаю, недоречним це пов’язувати. Олександр – батько моєї дитини. Ми не разом. Людина мене закрила. Я не готова сидіти вдома, прасувати, готувати», – заявила спортсменка.

Відомо, що у пари є спільний син Роман, якому зараз 1 рік. Вчора 25 серпня Ганна Різатдінова виступила в танцювальному шоу «Танці з зірками 2019», яке транслювалося на телеканалі «1+1». Її партнером був танцюрист Олександр Прохоров.

Цікаво, що лише місяць тому Ганна Різатдінова балотувалася на виборах до Верховної Ради. Причому по тому самому округу №93 на Київщині, куди планував висунутися її нібито колишній чоловік Олександр Онищенко. Деякі експерти вважають, що завдяки своїй дружині біглий олігарх хотів збільшити кількість лояльних членів виборчих комісій та спостерігачів.

Напередодні дня голосування, 21 липня, Онищенко не був допущений до виборів рішенням Верховного суду. Причиною стало те, що останні 5 років він не проживав на території України, як того вимагає законодавство. Ганна Різатдінова взяла участь у виборах, але не здобула великого успіху. За неї проголосували лише 445 виборців 93-го виборчого округу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?