Домагання Вайнштейна: гучний скандал отримав продовження
Категорія
Культура
Дата публікації

Домагання Вайнштейна: гучний скандал отримав продовження

Домагання Вайнштейна: гучний скандал отримав продовження
Джерело:  online.ua

Голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн, який останні два роки судиться проти звинувачень у домаганнях, отримав нові аналогічні атаки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

За інформацією журналістів, на суді діяч кіно заявив про власну невинність. Відзначається, що той з усмішкою відреагував на додання до спільної справи відомості про ще два інциденти.

Згідно з неофіційними даними, авторкою звинувачень стала акторка Анабелла Шиорра, яка відома своєю працею у серіалі "Клан Сопрано".

Вона раніше звинуватила продюсера у зґвалтуванні. Це нібито відбулося у 1993 році у неї вдома, проте Вайнштейн не назвав ці стосунки насильницькими.

Адвокати продюсера вважають, що Шиорра намагається зробити аби щось в останній момент. Журналісти пояснили вчинок акторки прагненням зробити внесок у початкові звинувачення задля офіційних свідчень у залі суду.

Слід нагадати, з іменем Вайнштейна пов'язаний рух #MeToo, до якого приєднуються жінки, що стали жертвами насильства з боку чоловіків. Започаткували його представниці кінематографу.

Як повідомляв ONLINE.UA, у серпні 2018 року до звинувачень проти продюсера приєдналася відома німецька акторка Емма Ломан. Вона стверджує, що зазнала зґвалтування під час заходів Каннського фестивалю 2006 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?