Зеленський відреагував на заяву США про нормандський формат
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відреагував на заяву США про нормандський формат

Зеленський відреагував на заяву США про нормандський формат
Джерело:  online.ua

У середу, 28 серпня, президент України Володимир Зеленський провів переговори з Джоном Болтоном - радником американського лідера з питань безпеки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, темою зустрічі стала перш за все підготовка до контакту на рівні державних лідерів. Також широко обговорювалася проблема Донбасу та російського вторгнення.

"Президент України висловив сподівання, що США зможуть більше залучатися до переговорного процесу стосовно Донбасу. Він зазначив, що Україна вітала б приєднання Сполучених Штатів до "нормандського формату", - інформує прес-служба.

Відомо, що радник Трампа та Зеленський говорили про стратегічне партнерство у майбутньому, співпрацю у галузях оборони, енергетики та торкалися реформування ЗСУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Болтон раніше припустив, що Сполучені Штати можуть приєднатися до переговорів щодо Донбасу у форматі "нормандської четвірки". Очільник американської делегації аналогічно прокоментував ініціативу про розширення контактів на Британію, яка тех не проти залучитися до процесу врегулювання протистояння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?