BMW показала авто з найчорнішим у світі покриттям - неймовірні світлини
Категорія
Технології
Дата публікації

BMW показала авто з найчорнішим у світі покриттям - неймовірні світлини

BMW показала авто з найчорнішим у світі покриттям - неймовірні світлини
Джерело:  online.ua

Всесвітньо-відома компанія BMW випустила купе-кросовер X6, який покритий спеціальною фарбою, що поглинає 99 відсотків світла. Варто зазначити, що це покриття наразі є найчорнішим на ринку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Motor1.

Світлини автівки з'явилися напередодні публічного дебюту кросовера, який відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні.

"Його ключовою родзинкою є покриття Vantablack VBx2. Речовина поглинає більш як 99 відсотків видимого світла, що робить її найчорнішою у світі. Ідея творців полягала в тому, щоб створити максимально приховану від ока модель. Замість того, щоб використовувати камуфляж або додаткові панелі, цей неймовірно темний колір повинен ускладнити розпізнавання стилю кросовера", - сказано в повідомленні.

 Що цікаво, покриття Vantablack не дає розгледіти на фотографіях будь-які деталі форми X6 2020 року. Транспортний засіб виглядає, як чорна порожнеча, за винятком декількох обрізків і ліхтарів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомі німецькі автомобільні компанії V olkswagen, BMW і Daimler звинуватили в проведенні експериментів над людьми і тваринами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?