На Зеленського в Польщі чекає приємний сюрприз
Категорія
Політика
Дата публікації

На Зеленського в Польщі чекає приємний сюрприз

На Зеленського в Польщі чекає приємний сюрприз

Український лідер Володимир Зеленський в ході дводенного візиту до Варшави зустрінеться з лідерами Польщі, Бельгії, Литви та Грузії, а не лише з Дональдом Трампом. Про це "УНІАН"  розповіли в дипломатичних колах, передає ONLINE.UA.

"Щодо структури візиту – планується два дні. Перший день – польський двосторонній візит, другий день пов’язаний з відзначенням річниці початку Другої світової війни 31 серпня Варшаві. У Зеленського відбудуться зустрічі з польським керівництвом - президентом Анджеєм Дудою, прем'єр-міністром Матеушем Моравецьким і представниками парламенту Польщі", - сказано в повідомленні.

 Також відбудуться зустрічі Зеленського з представниками польського бізнесу та української громади в Польщі. 1 вересня український лідер проведе низку двосторонніх зустрічей.

"Поки що у нас підтверджена Бельгія, Литва, Грузія, можливо, будуть ще зустрічі, опрацьовується питання зустрічі з президентом США Дональдом Трампом", - додав співрозмовник.

Нагадаємо, радник з питань національної безпеки США Джон Болтон під час свого візиту в Україну заявив, що Трамп запланував зустріч із українським колегою у Варшаві.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше Зеленський терміново подзвонив Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?