Буде гаряче: мережу шокував трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Буде гаряче: мережу шокував трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер"

Буде гаряче: мережу шокував трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер"
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували фінальний трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер" з Хоакіном Феніксом в головній ролі. Відео оприлюднили на YouTube-каналі Warner Bros. UK, передає ONLINE.UA.

Режисером картини виступив Тодд Філліпс, відомий за такими роботами, як "Встигнути", "Хлопці зі стволами", "Старскі і Хатч". Крім Фенікса, у фільмі зіграють Роберт Де Ніро, Зазі Бітц, Марк Мерон, Френсіс Конрой і Шей Уігем. Світова прем'єра запланована на 31 серпня. В український прокат стрічка вийде в жовтні.

Нещодавно Тодд Філліпс зізнався в тому, що сюжет майбутньої картини буде сильно відрізнятися від оригінальних коміксів всесвіту DC.

"Ми не зверталу увагу на комікс, і це може роздратувати глядачів", - розповів про свої побоювання режисер. Також Філліпс заявив, що вважає актора Хоакіна Фенікса найталановитішим артистом.

Користувачі мережі не приховують, що їх шокував новий трейлер.

"Як я давго цього чекав, але навіть не підозрював, що зроблять все так круто; цією осінню буде гаряче; просто шок; талановитий актор і неймовірна гра; не по канону, але як класно знято", - пишуть глядачі в коментарях до відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярний голлівудський актор Алек Болдуїн прийняв рішення відмовитися від участі в зйомках нового фільму про Джокера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?