Готуйтеся: Ілон Маск назвав найсерйознішу проблему людства
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Готуйтеся: Ілон Маск назвав найсерйознішу проблему людства

Готуйтеся: Ілон Маск назвав найсерйознішу проблему людства
Джерело:  online.ua

Відомий підприємець і засновник компанії SpaceX Ілон Маск назвав головну проблему, з якою доведеться зіткнутися людству в найближчому майбутньому.За його словами, вже через 20 років на людей чекає демографічний колапс. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Quartz".

"Я стурбований питанням народжуваності. На противагу думці багатьох про те, що на планеті занадто багато людей, я вважаю, що це застарілий погляд. Я вважаю, що найбільша проблема, з якою зіткнеться світ у наступні 20 років, - демографічний колапс. Потрібно готуватися", - зізнався бізнесмен.

 Про це він розповів в рамках свого виступу на конференції про штучний інтелект у Шанхаї.

Візаві Маска, засновник компанії Alibaba Джек Ма, погодився з ним. На його думку, незважаючи на проблеми з вкрай чисельним населенням у Китаї, скорочення кількості людей більшатиме.

Ілон Маск наголосив, що питанню демографії на планеті потрібно приділити велику увагу.

Як повідомляв ONLINE.UA, засновник SpaceX  запропонував новий спосіб "розігрівання"  атмосфери Червоної планети після ідеї з термоядерними вибухами. Він вважає можливим використати тисячі супутників-дзеркал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?