Ганна Новосад: що потрібно знати про нову очільницю Міносвіти
Категорія
Україна
Дата публікації

Ганна Новосад: що потрібно знати про нову очільницю Міносвіти

Ганна Новосад: що потрібно знати про нову очільницю Міносвіти
Джерело:  online.ua

Міністерство освіти і науки очолила 29-річна Ганна Новосад, яка працює там з 2014 року, а з грудня 2017 обіймала посаду гендиректора директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МОН, повідомляє ONLINE.UA.

Відомо, що жінка народилася у місті Ладижин (Вінницька область). У 2007 році закінчила Український гуманітарний ліцей при КНУ імені Тараса Шевченка. Здобула ступінь бакалавра з політології у Національному університеті "Києво-Могилянська академія" (2011 рік). Потім отримала стипендію Фонду Відкритого Суспільства, за якою вступила до Університету Маастрихту в Нідерландах – тут у 2013 році отримала ступінь магістра з європейських студій.

У МОН Новосад працює з 2014 року. Спочатку вона обіймала посаду радника Міністра освіти і науки Сергія Квіта, згодом – три роки очолювала управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції. У грудні 2017 року стала гендиректором директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МОН.

До Верховної Ради пройшла за списком партії "Слуга народу" під №50.

"Я особисто налаштована на тісну співпрацю з усіма агентами змін, які останні 2 роки робили зміни в школі можливими. Крім того, спільно з Комітетом з питань освіти, науки та інновацій напрацюємо та представимо план змін у підходах до управління та фінансування у вищій освіті та науці", - написал Новосад.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спецпредставник Сполучених Штатів з українських питань Курт Волкер відреагував на формування нового Кабінету міністрів у Києві. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?