Прем’єр Гончарук показав, як їздить на самокаті по коридорах Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Прем’єр Гончарук показав, як їздить на самокаті по коридорах Кабміну

Прем’єр Гончарук показав, як їздить на самокаті по коридорах Кабміну
Джерело:  online.ua

Новий прем’єр-міністр України Олексій Гончарук записав незвичне відео зі свого нового робочого місця. З нагоди Дня знань він провів невеличку екскурсію Будинком Уряду, привітавши учнів та студентів з початком навчального року. Також прем’єр показав, як їздить самокатом по коридорах Кабміну.

Цей відеоролик Олексій Гончарук розмістив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

«Колись хтось із вас теж буде прем'єр-міністром. На той момент Україна буде сильною модернової країною, з якою рахуються в світі. А уряд буде працювати в сучасній будівлі», – заявив новий голова уряду Олексій Гончарук.

Провівши невеличку екскурсію Кабміном, прем’єр показав, де працюють українські міністри. Використання самокату для пересування коридорами новий керівник уряду пояснив тим, що вони, за його словами, надто довгі.

«У цьому приміщенні міністри беруть найважливіші рішення для країни. Але для того, щоб Україна була успішною, нам потрібні розумні і освічені громадяни. Тому вчіться добре, а ми, український уряд, створимо вам всі необхідні для цього умови», – додав прем’єр Гончарук.

Нагадаємо, що 35-річний Олексій Гончарук є наймолодшим в історії України прем’єр-міністром. За його кандидатуру 29 серпня проголосували 290 депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?